Escales, Plataformes de Treball i Bastides
EUROPEAN SPECIAL LADDERS

Conjunt de 2 plataformes d’alumini per accés al sostre del TGV

Plataforma d'accés lateral AVE

Descripció del projecte

Conjunt de dues plataformes en alumini amb escales d’accés, regulables en alçada per accedir al sostre del TGV i realitzar treballs de manteniment.

Detalls

  • Plataformes i escales en alumini, i bastidor en acer que actúa com a contrapès i ofereix així l’estabilitat requerida.
  • Sistema cremallera per la elevació del conjunt. Les escales adapten a cada alçada la seva inclinació mitjançant l’articulació del doble muntant i el desplaçament per la guia inferior.
  • Equipat amb triple roda i peus nivelladors.
  • A cada costat del TGV hi ha una plataforma simètrica, i queden unides per la part superior mitjançant unes baranes que limiten i asseguren la zona de treball.
  • La part interior d’accés al sostre té un voladís abatible de 350 mm.

Necessitats del client

  1. Seguretat zona de treball. Les dues plataformes queden unides mitjançant unes baranes que permeten a l’hora delimitar la zona de treball i evitar qualsevol risc de caiguda.
  2. Regulable en una alçada per la diversitat de trens existents de 2,5 a 3,5 metres. Es realitza mitjançant un sistema manual de cremallera.
  3. Voladís abatible. Al apropar les plataformes al vagó queda un espai que ha de cubrir-se amb un voladís en el moment d’accedir-hi per fer el manteniment. Però ha de poder-se treure en el moment de moure el tren per evitar-hi cops. També beneficia el no haver d’estar posant i treient les plataformes una vegada ja són situades.
Demani més informació
×